SHI i samarbete med IQ Fuel

Äntligen en sportdryck på riktigt. Med ett seriöst innehåll, goda smaker och en cool design ska vi fylla ett hål som idag finns på marknaden. Vi ska göra sportdrycks kategorin attraktiv igen. Vi tror inte på Quick fix för vi vet att ingenting kommer gratis. Det är enormt hårt jobb bakom varje atlet på alla nivåer och vi erbjuder produkter som faktiskt hjälper dig på riktigt!

Idag är energidrycker i stort sett det enda grab and go alternativet som finns för idrottare i butikerna. Vi hade svårt att hitta seriösa produkter som faktiskt har en funktion mer än den energi du får från syntetiskt koffein. Riktiga sportdrycker som är så pass bra att elitidrottare faktiskt kan dricka en produkt utan att behöva vara sponsrad. Så vi bestämde oss för att ta fram HYDRATE och FOCUS. Med hjälp av experter inom kroppens ämnesomsättning och erfarenhet av professionella idrottare började vi vår resa med att utveckla en dryck vi själva ville ha och som varken kompromissade med smak, funktion eller design.

IQ Fuel syns verkligen inom ishockeyn, då de är partners till Svenska Ishockeyförbundet, Hockeyallsvenskan och jobbade tidigt med Nicklas Bäckström, Washington Capitlas och Jesper Bratt, New Jersey Devils. De är också samarbetspartner med Svenska Padelförbundet.

SHI är IQ Fuels senaste samarbetspartner och det ser vi fram emot med glädje! Välkommen till SHI Familjen IQ Fuel.