Tim Landin

[vc_row][vc_column width=”1/2″][mk_title_box font_family=”none”]

Tim Landin

[/mk_title_box][vc_empty_space][mk_image src=”http://hockeyinstitute.se/wp-content/uploads/2019/08/tim-landin3.jpg” image_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css=”.vc_custom_1533231539481{margin-bottom: 0px !important;}”]Tim har spelat målvakt i en rad olika klubbar runt om i Stockholm, senast i KTH:s Ishockeyförening. Som målvakt har Tim gått på SHI:s sommar camper både som målvakt och som sparris sedan han var 12 år.

Tim har sedan han började arbeta som instruktör 2010 varit med på camper, varit ansvarig för målvaktsträningar i flertalet klubbar, hållit i privata lektioner samt hållit i egna camper via SHI. Tim känner på det sättet till SHI:s koncept av utbildning.

Föreningar som Tim har haft uppdrag i är Solna HC, Almtuna IS, Wings HC Arlanda, Täby HC, Hässelby Kälvesta Hockey, Norrtälje IK, Skara IK och Tyresö/Hanviken Hockey.

Tim är en uppskattad instruktör som har glöd i sitt ledarskap, det märks att han trivs i instruktörsrollen, du kommer träffa på honom på SHI´s camper i första hand.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]