Stefan Ladhe 

Stefan har varit med att starta SHI, han är styrelseledamot i företaget. Innan SHI jobbade Stefan som målvaktstränare åt Djurgårdens junior och ungdomsmålvakter där han började 1991.

Stefan har varit med i Svenska Ishockeyförbundets verksamhet som utbildare och målvaktsinstruktör för tio årgångar av juniorlandslag, de flesta årgångarna med J20 laget, som resulterat i två JVM silvermedaljer och ett brons med årskullarna födda 1988, 1989 och 1990.

Han har även skrivit utbildningsmaterial om målvaktsträning i form av en bok och en målvakts CD med filmer, men även varit delaktig i produktionen av Målvaktspärmen. Stefan har en podcast om målvaktsspel tillsammans med Thomas Magnusson, sedan 2012.

Eftersom Stefan har jobbat som konsult genom SHI har han hunnit med att jobba i inte mindre än elva elitklubbar på HockeyAllsvensk och SHL nivå: Arlanda (HA-4 säs), Hammarby, (HA-6 säs), AIK (SHL-1 säs), Färjestad (SHL-3 säs), Malmö (SHL-2 säs), HV71 (SHL-1 säs), Almtuna (HA-3 säs), Oskarshamn (HA-3 säs), Luleå (SHL-1 säs), Leksand (HA-1 säs), Södertälje SK (SHL-1 säs), Vålerenga i Norska GET Ligan (6 säs), CHL laget Vienna Capitals (2 säs).

ladhe-snackar

Under AVM 2010 jobbade Stefan med det Danska landslaget som tog sig till kvartsfinal i turneringen som spelades i Köln/ Mannheim i Tyskland.

Den här säsongen är hans 11 år som målvaktscoach för Tre Kronor, som hittills resulterat i tre VM Guld, VM silver, OS silver, VM brons och tredje plats i World Cup.

Kontakta oss

Skicka ett mail till oss!

Not readable? Change text. captcha txt