Sebastian Jonsson

Sebastian har arbetat inom SHI sedan 10 år tillbaka.

Innan dess har han spelat målvakt på elitnivå med bl.a. IF Björklöven och Almtuna IS, som även är hans moderklubb där han fostrades.

Sebastian har på senare år utbildat sig till att bli en kompetent & uppskattad målvaktsinstruktör. Sebastian erhåller svenska ishockeyförbundets tränarlegitimation, steg 3 samt är väl insatt i pedagogiken och metodiken i SHI´s koncept.

Som instruktör och ledare har Sebastian ett stort engagemang och glöd i det han gör. Sebastians fokusering på resultat och laganda, samt styrka att motivera, engagera, förklara och kommunicera ideér tydligt och lättförståeligt gör honom till en uppskattad målvaktsinstruktör.

Förutom uppdrag som kursledare och förbundstränare inom Upplands Ishockeyförbund samt deras TV-puckslag har Sebastian även haft föreningsuppdrag via SHI inom bl.a. IFK Täby, Hässelby/ Kälvesta och Bålsta Hockey.

Säsongen 2018/2019 kommer Sebastian för andra året vara målvaktstränare för Almtuna IS J18 Elit, Almtuna IS J20 Elit samt Almtunas Elithockeygymnasium.

img_1493
Kontakta oss

Skicka ett mail till oss!

Not readable? Change text. captcha txt