Sebastian Jonsson

Sebastian har arbetat inom SHI sedan 2008.

Innan dess har han spelat målvakt på elitnivå med bl.a. IF Björklöven och Almtuna IS, som även är hans moderklubb där han fostrades.

Sebastian har på senare år utbildat sig till att bli en kompetent & uppskattad målvaktsinstruktör. Sebastian erhåller svenska ishockeyförbundets tränarlegitimation, steg 3 samt är väl insatt i pedagogiken och metodiken i SHI´s koncept.

Som instruktör och ledare har Sebastian ett stort engagemang och glöd i det han gör. Sebastians fokusering på resultat och laganda, samt styrka att motivera, engagera, förklara och kommunicera ideér tydligt och lättförståeligt gör honom till en uppskattad målvaktsinstruktör.

sebbe-in-action

Förutom uppdrag som kursledare och förbundstränare inom Upplands Ishockeyförbund samt deras TV-puckslag har Sebastian även haft föreningsuppdrag via SHI inom bl.a. IFK Täby, Hässelby/ Kälvesta och Bålsta Hockey.

Säsongen 2019/2020 kommer Sebastian för tredje året i rad vara målvaktstränare för Almtuna IS J18 Elit, Almtuna IS J20 Elit samt Almtunas Elithockeygymnasium och i år även för Almtunas herrlag i Hockeyallsvenskan.

Kontakta oss

Skicka ett mail till oss!

Not readable? Change text. captcha txt