Bauer vår huvudsponsor

[vc_row][vc_column][mk_title_box font_family=”none”]

BAUER – Vår huvudsponsor

[/mk_title_box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][mk_image src=”http://hockeyinstitute.se/wp-content/uploads/2017/11/bauer-handskar-klubbor.jpg” image_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css=”.vc_custom_1510837016088{margin-bottom: 0px !important;}”]Vi har haft BAUER som vår huvudsponsor och samarbetspartner sedan vi startade SHI under hösten 1998. Vi var nya på hockeykartan, det fanns inga andra som jobbade på samma sätt som oss. Det var inte på riktigt på samma sätt för Bauer men de var ändå mindre på hockeymarknaden och behövde marknadsföra sig på olika sätt. Vi såg att vi hade liknande behov och så har det fortsatt i snart 20 år.

BAUER har förstklassiga hockeyprylar, på senare år har de också tagit upp kampen på riktigt när det gäller målvaktsutrustning vilket gläder oss.

Många gånger kan du testa BAUERS utrusning på våra camper, i vart fall under någon eller några dagar på sommarcamperna.

 

[/vc_column_text][vc_empty_space][mk_image src=”http://hockeyinstitute.se/wp-content/uploads/2017/11/bauerlogo-300×60.png” image_size=”full” link=”https://sv.bauer.com” align=”center”][/vc_column][/vc_row]