Om oss

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][mk_title_box font_family=”none”]

Om oss – vår historia

[/mk_title_box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css=”.vc_custom_1579092518573{margin-bottom: 0px !important;}”]Sweden Hockey Institute eller SHI startade upp sin verksamhet hösten 1998. Det var reklammannen Mikael Randau som tog initiativet och kontaktade Thomas Magnusson och Stefan Ladhe för att komma vidare i sina ideér. Ganska snart var även Mats Emanuelsson med och grundade företaget. Anders Alsing tog senare över Randaus roll då den senare koncentrerade sig på att starta upp Sweden Football Institute. Pär Åhrström efterträdde senare Alsing som VD för Sweden Hockey Institute.

SHI anordnar camper för hockeyspelare och för målvakter. Instruktörerna jobbar även med privat/ mentorelever och ute i föreningar och lag i Sverige och utomlands. Många av våra instruktörer jobbar eller har jobbat med utbildningar i Svenska Ishockeyförbundet och är/ varit verksamma i våra landslag.

Inför varje ny säsong har en hel ålderskull av hockeyspelare fyllt tio år och får gå på SHI´s camper. Känner man då ingen som varit på våra camper är det inte så lätt att veta vad det är för något. Vad skiljer oss från andra camper och hockeyläger?

Vår målsättning är att alla våra elever ska lära sig så mycket som möjligt och utvecklas i sin hockey. Därför håller vi bara på med hockey. På is, på fysen och teorin/ videoanalysen. Efter dagens aktiviteter åker du hem med dina föräldrar och vilar – så vi kan lära dig mer dagen efter!

SHI´s koncept går ut på att sätta individen i centrum. Varje spelare och målvakt kommer att utvecklas och bli en bättre och mer medveten spelare då han eller hon åker hem från en camp. Därför jobbar vi med små grupper av elever och många instruktörer på isen.

Målvakter och utespelare har sina egna grupper och tränar för sig själva.

Alla våra instruktörer är välutbildade i vårt koncept. När vi tar in nya instruktörer som gruppledare hämtas de oftast “från de egna leden” dvs de har varit elever på ett flertal camper själva.

Den personliga feedbacken och det individuella samtalet är nycklar i vår utbildning.

Närmare “Personlig tränare” i hockey kommer man inte i campform!

Att vi sedan har några av hockeysveriges och därmed hockeyvärldens mest meriterade instruktörer som utformat våra koncept borgar för kvalitén. Mats Emanuelsson, Thomas Magnusson och Stefan Ladhe står för ryggraden i SHI som innehåller väldigt många fler duktiga instruktörer som jobbar och jobbat med SHI´s koncept under många år. En del av dem på heltid – under hela året.

Många spelare och föräldrar upplever en lugn och en bra stämning på våra camper. En hel del spelare får en formtopp efter en camp hos oss både mentalt och tekniskt/ taktiskt. Dom har lärt sig mycket och dom har blivit sedda!

Hoppas vi får träffa dig på camp hos oss snart!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][mk_image src=”http://hockeyinstitute.se/wp-content/uploads/2017/11/shi-folder.jpg” image_size=”full”][vc_column_text css=”.vc_custom_1510778237481{margin-bottom: 0px !important;}”]Den första broschyren som berättade om SHI kom 1998. Nicklas Danielsson och Mattias Pettersson prydde omslaget. Bilderna låg till grund för våra loggor för utespelare och målvakt.[/vc_column_text][mk_milestone icon_size=”medium” align=”center” stop=”13300″ text=”ELEVER SEDAN 1998″ font_family=”none”][mk_milestone icon_size=”medium” align=”center” stop=”10″ text=”MAX ANTAL MÅLVAKTER I EN GRUPP” font_family=”none”][mk_milestone icon_size=”medium” align=”center” stop=”10800″ text=”FÖLJARE PÅ INSTAGRAM” font_family=”none”][mk_milestone icon_size=”medium” align=”center” start=”1″ stop=”23″ text=”ÅR! SHI STARTADE 1998″ font_family=”none”][mk_image src=”http://hockeyinstitute.se/wp-content/uploads/2018/07/shi20.png” image_size=”full”][/vc_column][/vc_row]