Mats Emanuelsson

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_title_box font_family=”none”]

Mats Emanuelsson 

[/mk_title_box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][mk_image src=”http://hockeyinstitute.se/wp-content/uploads/2017/11/mats-instruerar.jpg” image_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css=”.vc_custom_1510840760616{margin-bottom: 0px !important;}”]Mats har varit med att starta SHI, han är delägare och styrelseledamot i företaget. Innan SHI  jobbade han med spelarutveckling på Svenska Ishockeyförbundet. Där han låg bakom en rad olika utbildningsmaterial som sedan varit grund för böcker om ishockeyträning för barn och ungdomsspelare.

Mats har även varit instruktör och förbundskapten för några av våra framgångsrika juniorlandslag. Han var fystränare för 76 orna och 79 orna, därefter var han förbundskapten för 80 kullen i tre år. Han avslutade med att ta EM guld med laget då det var 18 år. Några av spelarna från det laget har han fortfarande kontakt med och fungerar som personlig tränare för bl.a. bröderna Daniel och Henrik Sedin.

Mats har också varit assisterande coach i elitserien med Södertälje SK, coach för Almtuna i allsvenskan och junioransvarig för såväl Almtuna som Södertälje. Han har gått hockeylinjen på idrottshögskolan.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]