Föreningsservice

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][mk_title_box font_family=”none”]

Föreningsservice

[/mk_title_box][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1585655040708{margin-bottom: 0px !important;}”]SHI har ett antal Lag/ föreningsuppdrag varje säsong. Uppläggen varierar och antalet träningar eller dagar likaså. Vi anpassar vårt koncept till behovet. Men grunden är som alltid individuell utveckling av spelare, målvakter eller ledare.

Genom åren har vi haft många uppdrag i alla typer av föreningar. Vi har och har haft jobb i nästan alla föreningar på elitnivå. Men också utomlands. Erfarenheten är stor men även nyfikenheten att möta nya utmaningar, nya människor och nya miljöer!

På senare år har det blivit vanligt med föreningscamper dvs en camp på olika många dagar med samma upplägg som på en vanlig SHI camp. Vi kommer till er ishall. Era ledare får en praktisk och teoretisk utbildning i det sätt som SHI jobbar. Vissa föreningar vill bara ha camp för sina utespelare, vissa bara för sina målvakter. Men fler och fler vill ha ett upplägg för både utespelare och målvakter.

Kontakt

Kontakta någon av våra ansvariga instruktörer med frågor om upplägg. De ser till att vi har en instruktör för uppdraget och gör ett förslag som motsvarar dina behov.

Målvakter

Erik Ladhe
erik.ladhe@hockeyinstitute.se

070-4191984

Utespelare

Mats Emanuelsson
emanuelsson@hockeyinstitute.se

070-4191982[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][mk_image src=”http://hockeyinstitute.se/wp-content/uploads/2017/11/tim-pratar.jpg” image_size=”full”][vc_empty_space][mk_image src=”http://hockeyinstitute.se/wp-content/uploads/2017/11/lasse-b-instruerar.jpg” image_size=”full”][/vc_column][/vc_row]