Erik blir målvaktstränare i DIF Hockey

Erik Ladhe kommer från och med nästa säsong jobba med ungdomsmålvakterna i Djurgården Hockey. Nyheten presenterades på DIF´s webbsida:

”Vi vill härmed presentera vår nya målvaktstränare Erik Ladhe som kommer kliva in inför kommande säsong i Djurgården Hockey Ungdom. Erik kommer jobba tillsammans med de övriga målvakstränare på herrlag, damlag och junior för att stärka den röda tråden genom hela förening.

Nedan följer en presentation där han berättar om sig själv och vad han tycker om utmaningen:

”Mitt namn är Erik Ladhe och är 22 år, arbetar heltid som målvaktstränare sedan ett drygt år tillbaka. När jag vid 13 års ålder gjorde mitt första framträdande som målvaktsinstruktör föddes en dröm om att bli tränare och få utveckla målvakter och människorna bakom masken. Mycket tack vare min pappa också som varit en stor inspirationskälla till den drömmen.

Idag är jag huvudansvarig målvaktsinstruktör på Sweden Hockey Institute och har därmed fått möjlighet att arbeta som både externa och interna målvaktstränare. Tidigare har jag verkat i föreningar som Bålsta, Österåker, Hässelby och Mariefred.

Jag är född Djurgårdare och är extremt laddad på att få vara med målvakterna i DIF på deras resa. Jag är väldigt intresserad av att få komma in i den dagliga verksamheten och jobba med individer som drivs framåt varje dag. Jag vill kunna addera min kunskap tillsammans målvakterna spelidé och gemensamt nå våra målsättningar.”

Varmt välkommen Erik Ladhe!”