Superelitcampen

2017 är campen för dig som är född 2000 och tidigare!

För dig som kommit lite längre och vill hela vägen har nu SHI etablerat möjligheten att tillsammans med likasinnade spelare utbildas och instrueras av Sveriges absolut främsta instruktörer under 5 exklusiva sommardagar.

Denna camp är helt anpassad för dig som vill känna på hur det är och vad som krävs för att nå hela vägen. Vilka vet det bättre än SHIs huvudinstruktörer Mats Emanuelsson, Thomas Magnusson & Stefan Ladhe!?

De har genom åren utbildat & utvecklat världsspelare som Daniel & Henrik Sedin, Henrik Zetterberg och ett otal elitmålvakter. Listan går egentligen att göra hur lång som helst. Spelare som tex. bröderna Sedin använder sig fortfarande av SHI för att vässa sin spets ännu vassare!

Det kommer endast att vara 1 grupp utespelare (18 st) samt 1 grupp målvakter (10 st) V29. Dessutom kör målvakterna 2 grupper (10 st i varje) under v30. Med SHIs traditionella koncept med få spelare/instruktör kommer du att få all den tid och uppmärksamhet som krävs för att lyfta dig till en ny nivå i din utveckling som hockeyspelare.

SHI hjälper dig med att bli lite bättre utifrån dina behov, om du vill satsa kan vi hjälpa dig! Det är lätt att bli bättre om du gör rätt, vi ger dig råd om hur du ska göra! Har du råd att vara utan råd?

Fakta

Pris: 6.300:- Helpension (Frukost och middag på hotellet, lunch i ishallen)

Boende: Hotell 4 nätter 4-bäddrum måndag-torsdag

Du som bokar sommarcamp & J-camp under samma campperiod erhåller en rabatt med 15% på totalsumman (mer info hos bokningen).

Bokning sker på tel:08-276393 eller e-mail: info@hockeyinstitute.se Då platserna är begränsade är det ”först till kvarn” som gäller, vänta inte!

Mot pristillägg går det att boka dubbelrum.

Transport mellan hotell & ishall ombesörjes av var å en.