Juniorcampen

För dig som är född 2001 och tidigare men även för dig som är aktuell för TV Pucken i ditt distrikt (födda 2002)! 

Denna tredagarscamp riktar sig till dig som är junior och som verkligen vill förbättra detaljerna i ditt ishockeyspel. Campen har vi i Brostaden Arena, Hässelby. Du bor kvar tillsammans med övriga deltagare och ledare, det ingår i avgiften.

Ispassen

På våra ispass får du individuell hjälp av våra instruktörer, som inte bara trimmar dina grunder, utan också spetsar dina detaljer. Du får specifika råd och individuell feedback där bl a individuell videoanalys används. Det kommer att finnas gott om tid till var och en av er deltagare, vilket gör att just feedbacken från våra instruktörer blir skarp och med hög kvalitet.

Fyspassen

Du får individuell hjälp med hur din fysiska träning kan och bör se ut. Vi ger dig bl a praktiska tips på specifik träning.

Teori

I campen ingår föreläsningar där vi ger dig råd och tips när det gäller kostfrågor, mental förberedelse, taktiskt tänkande mm. Eftersom alla på campen bor kvar på samma ställe tränar vi på dagarna och kan använda kvällarna till bla. teori och föreläsningar.

TV Pucksgrupp

Du som är aktuell för ditt distrikts TV pucklag kan anmäla dig till campen då vi kommer att ha en TV Pucksgrupp med utespelare, även målvakter som är aktuella är välkomna naturligtvis!